Se spune că dintre toate lucrurile pe care le poți scrie, cel mai greu este să scrii despre tine și tind să cred că acest lucru este chiar adevărat. Am tot amânat acest moment în care trebuia să completez secțiunea „About me”. Mi-au trecut milioane de gânduri despre ce aș putea scrie, dar parcă ceva mă oprea. Mi se părea totul mult prea personal, prea intruziv în viața mea. Și totuși, iată-mă aici încercând să găsesc o „definiție” a mea. Așadar, dragă cititorule hai să facem cunoștință! Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că munca mea e apreciată și îți urez călătorie plăcută printre paginile, rândurile și cuvintele blog-ului.

Eu sunt Andreea și m-am născut în Deva, frumosul oraș de la poalele cetății, dar momentan urmez un master în Comunicare și Relații Publice și locuiesc la București. Am 23 de ani și am fost pasionată de când mă știu de modă, călătorii, dar și de magica lume a televiziunii, ceea ce m-a condus spre Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca. Aici mi-am dat seama că jurnalismul nu se referă numai la ce vedem la televizor ci are mult mai multe ramuri și nișe în care poți activa și astfel am ajuns să descopăr că ma fascinează noile media și scrisul.

Sunt o persoană veselă, prietenoasă, perfecționistă (lucru care de cele mai multe ori mă aduce în pragul disperării :))), pentru că perfecțiunea nu există și întotdeauna e loc de mai bine).  Am un temperament vulcanic și de multe ori dacă e ceva care mă deranjează izbucnesc precum un uragan, așa că cel mai bine e să te ferești din calea mea. Sper că odată cu trecerea timpului, acest lucru să se diminueze pentru că fac eforturi să mediez situațiile într-un mod pașnic și prietenos. Un alt element care mă caracterizează este ambiția, dacă mi-am pus ceva în cap nu mă las până nu obțin. Pentru mine nu există nu pot, ci numai nu vreau.

Povestea cu blogging-ul a început undeva prin al doilea an de facultate când am avut ca proiect realizarea conținutului pentru un site web și de atunci am tot visat la un site. Chiar dacă mai multă lume mă tot batea la cap să îmi fac propriul blog, nu eram încă decisă despre ce să scriu, mă gândeam că îmi va mânca foarte mult timp și m-am ascuns în spatele motivelor. Marea surpriză abia acum avea să vină, când, de ziua mea, Alin, prietenul meu, mi-a facut un cadou mai neobișnuit. Ghiciți ce era???? :))) UN SITE!!!!

Din acel moment toate motivele au trebuit să se spulbere și să înceapă „jocul”. Aș  fi vrut ca totul să fie gata până la plecarea mea în vacanță pentru a putea încărca articolele direct pe site, dar acest lucru nu a fost posibil, așa că, mi-am facut o pagină de facebook și am început să urc diversele articole acolo. Citatul pe care l-am ales pentru site nu este întâmplător și consider că se potrivește oricărui tânăr „Până nu ne deschidem aripile, nu știm cât de departe putem zbura.” Pentru mine are și o însemnătate aparte pentru că am primit un fluturaș cu citatul acesta de la o prietenă foarte dragă sufletului meu. În acel moment am știut cu siguranță care va fi motto-ul site-ului.

Sper ca blog-ul meu să vă inspire, să vă facă să credeți în propriile forțe și să nu uitați că pentru a străluci totul ține de atitudine și mai puțin de lucrurile materiale. Dacă vă doriți să abordez un subiect anume nu ezitați să-mi scrieți!

Content is protected. Right-click function is disabled.