Ca blogger sunt întotdeauna în căutarea unor locuri frumoase unde pot realiza  fotografii care să pună în valoare produsele sau lucrurile despre care vreau să vă povestesc. Așa s-a întâmplat și în urmă cu o săptămână. Am primit niște bijuterii superbe de la MOSSELLE și abia așteptam să le port, dar să vi le arăt și vouă.

Astfel începe marea aventură de la Lacul Morii. Fac research, ca de obicei, pe net să văd ce locuri de prin București oferă un cadru potrivit pentru fotografii „ca de revistă”. Bine, la asta s-a adăugat și faptul că voiam ceva nou, de unde nu am mai postat șiii ce văd…Lacul Morii.

Zis și făcut, îmi pun în valoare calitățile de negociator și îmi conving prietena din dotare, pe Elena, să mergem să facem poze duminică. Până aici totul bine și frumos, vine și ziua de duminică…super, ne înțelegem să plecam la ora 15,00 pentru că google maps ne zice că facem cam o oră până acolo, iar pentru noi căutătoarele misticei „golden hour” era mai mult decât PERFECT.

Bineînțeles că din ora 15,00 s-a făcut ora 16,00 până ne-am „tapițat” noi corespunzător pentru sesiunea foto care urma, doar trebuia aleasă ținuta, machiajul și coafura perfectă care să pună în valoare cerceii și brățara de la MOSSELLE. Gândim pozitiv…încă…luăm primul mijloc de transport, al doilea…când ajungem la al treilea deja ora noastră de aur începea să ne scape printre degete. Nu renunțăm! Dacă am zis că mergem la Lacul Morii, mergem!

Ajungem aproape la destinație…sau cel puțin așa credeam…google maps ne conduce spre locul unde vrem să ajungem. De aici totul începe să arate dubios, nu mai e asfalt, se înserează, mergem pe niște străduțe unde oamenii își spală mașinile în mijlocul drumului și la o poartă fac gratare. Mai auzim și un „Pisi, lacul e în partea aia!”.

Bun, scăpăm și de aici, aproape am ajuns…niște boscheți ne răsar în față, dar vedem lume alergând pe marginea lacului și parcă ne mai liniștim. O cărare printre tufișuri ne conduce spre faleză…mai avem de escaladat doar un mic deal pe tocuri și în fustă și am ajuns la locația mult visată.

Am mai prins maxim 10 minute de lumină, nici vorbă de golden hour, daar Huawei p20 pro nu ne-a dezamagit nici de acestă dată și am reușit să realizăm câteva fotografii superbe cu bijuteriile de la MOSSELLE aproape pe întuneic. S-a cam ales praful de visele noastre cu Lacul Morii, dar vă pot spune că locația deși în realitate nu e cine știe ce, plus că e greu accesibilă, e perfectă pentru fotografii.

PS: Bijuteriile sunt demențiale, sunt chiar mai frumoase în realitate decât pe site! Vă las mai jos link-urile de la produse în cazul în care vi le doriți și voi.

PPS: Nu mergeți la Lacul Morii seara!!!

Cercei: https://www.mosselle.ro/produse/cercei/cercei-floare-amina

Brățară: https://www.mosselle.ro/produse/bratari-dama/bratara-aur-alb-bailey-s