Viitoare mireasă? În căutarea rochiei și a machiajului perfect pentru ziua cea mare? Iată câteva tendințe ale anului 2018.

Știu cu siguranță că ziua nunții este una dintre cele mai importante pentru orice femeie, e ziua la care visează încă de când este o fetiță.  Anul acesta cuvintele care descriu cel mai bine rochiile și machiajele sunt simplitate și eleganță. Se poartă rochiile A-line, care avantajează aproape orice tip de siluetă, șalurile și mânecile impresionante, dar și broderia și aplicațiile. Feminitatea este pusă foarte mult în valoare în acest an.

Din punct de vedere al coafurilor și al make-upului, naturalețea este cea care primează. Sunt în mare trend buclele lejere și părul prins neglijent, iar machiajul trebuie să îți scoată în evidență cele mai frumoase trăsături, bineînțeles fără a uita de un strop de glam. Mie personal mi-au plăcut foarte mult rujurile cu glitter pe care le-aș purta la orice ocazie specială.

Dacă vorbim de accesorii, uită de banalul voal și apelează la  un accesoriu statement pentru păr sau la o bentiță îndrazneț decorată cu mărgele. Toate rochiile și accesoriile din această postare le găsiți la magazinul Design by Cristina ( B-dul Iuliu Maniu, Bl.L2, Parter<langa Loto Prono> Deva, jud. Hunedoara) sau aici. Coafurile și machiajele au fost realizate de Cristina Tușlea de la Salonul Style Master pe care îl puteți găsi aici.

Vreau să adresez mulțumiri speciale și fotografului Daniel Farcaș, care cu siguranță vă poate oferi niște amintiri de neuitat prin fotografiile realizate.

Sper că articolul meu să vă facă decizia mai ușoară! Dacă vreți să stați fără nici o grija în ziua cea mare recomand cu căldură echipa de la Salon Style Master. Care este rochia voastră preferată? Aștept comentariile voastre!

Vă pup, Andreea Finyak!