Mai e puțin și 2018 ne bate la ușa! Încă nu știi cu ce să te îmbraci la cea mai mare petrecere a anului? Nu e nici o problemă! Vin să te ajut pentru că eu am fost pusă de multe ori în această situație.

Experiența anilor trecuți mi-a demonstrat că dacă îmi programez cu multă vreme înainte ținuta și locul în care îmi voi petrece trecerea dintre ani nu va fi una cu adevărat de neuitat și nici pe departe cea mai strălucită și intensă distracție din acel an. Este adevărat că neprogramând nimic poți intra puțin în panică și că poți sfârși petrecându-ți revelionul cu Dan Negru. :))) La mine nu a fost cazul în nici un an pentru că întotdeauna am găsit un loc în care să merg chiar și în seara cu pricina de foarte multe ori și vă asigur că a fost muuuult mai fun decât dacă aș fi plănuit totul în cel mai mic detaliu.

Anul acesta vom combina utilul cu plăcutul la Hotel Diamond din Cinciș! Abia aștept să vă povestesc cum a fost și sper să facem niște poze demențiale pentru că locul e minunat!

Și acum să trecem la ținutele care ne salvează aproape din orice situație. Atunci când merg la cumpărături îmi place să achiziționez de obicei piese destul de clasice și în culori pe care le pot asorta foarte ușor (negru de obicei). Pentru cheful de anul acesta am ales două variante care sunt destul de ușor de asortat cu aproape orice.

Prima ținută este formată dintr-o salopetă, care am văzut că este un articol foarte la modă în această iarnă. Eu m-am gândit să o asortez cu o pereche de pantofi alb-negru de la Zara și un sacou cu un croi clopot de care m-am îndragostit! Desigur, această salopetă se poate combina cu pantofi și sacouri în orice culoare, așa că trebuie doar să dai o fugă până la dulap și să vezi ce ai pe acolo! Sunt sigură că vei găsi ceva! Vei obține un look elegant, comod și de ce nu și puțin excentric pentru că nu vei purta o banală rochie ca toată lumea!

A doua ținută pe care o propun este una sexy cu care probabil vei întoarce multe priviri la petrecerea de Anul Nou. Am compus-o din celebra little black dress (modelul din poze îl găsiți la pull and bear) și pentru a-i conferi un touch glam am ales un clutch și o pereche de sandale aurii. Și în acest caz dacă nu aveți în garderobă piesele aurii puteți opta pentru orice altă culoare!

Sper că articolul meu vă va ajuta și vă va inspira să faceți cea mai bună alegere chiar și pe ultima sută de metri!!!! Vă doresc tuturor un 2018 mai bun și plin de împliniri și vreau să vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru susținerea voastră. Pentru mine fiecare like, comentariu sau share contează și îmi demonstrează că munca mea nu este în zadar!

Mulțumiri speciale Alin Nuț pentru fotografii!

Vă pup cu mult drag, Andreea Finyak! La mulți ani! Ne vedem la anul cu noi postări!