Chiar dacă s-a lăsat așteptată și am suferit din cauza troienelor din martie, primăvara a venit în sfârșit! De o săptămână nu am mai văzut nici un nor pe cer, iar temperaturile ne permit, nouă, fashionistelor să ne facem de cap cu ținute care mai de care și în plus să facem poze în cele mai frumoase locuri.

Pentru mine, acest anotimp este unul perfect atât din punct de vedere vestimentar, cât și din punct de vedere al peisajelor. În sfârșit pot să îmi port toate rochiile și fustele fără a-mi fi teamă că îmi este firg sau că răcesc și ce poate fi mai frumos de atât?

Dar totuși, în cap ne apare întrebarea ce se poartă în primăvara anului 2018? Ei bine, dragelor, unul dintre trendurile acestui sezon este cu siguranță combinația de pasteluri, așa că dacă aveți fuste, sacouri, rochii sau cămăși pastelate nu ezitați să le purtați și să le mixați. Cu siguranță nu veți da greș!

Odată cu natura parcă renaște și garderoba noastră! Pentru că am cam suferit în sezonul rece și îmi era dor să fac poze în natură, am ales să combin câteva nuanțe pastelate și să dau o fugă până pe Strada Revoluției din Hunedoara unde peste 30 de piersici înfloresc în fiecare an și o transformă într-un loc de basm. Nu există trecător care să nu se oprească și să nu facă macar o poză aici.

Mai jos vă las câteva poze cu ținuta pe care am ales-o și peisajul dat de frumoșii piersici înfloriți! Vouă ce vă place să purtați primăvara?

Multumiri speciale pentru fotografii: Alin Nuț. 

Wearing: Ochelari de soare –Guess, Cercei – random store, Jachetă – Bershka, Rochie – New Look, Geantă – Karl Lagerfeld, Balerini – Emporio Armani.