Hello! Așa cum v-am promis în seara asta o să vă povestesc puțin despre Muzeul de istorie din orașul Victoria, capitala Columbiei Britanice.
Chiar dacă nu sunt o fană a vizitelor la muzeu și de cele mai multe ori mă plictisesc sau mi se par o pierdere de vreme, Royal BC Museum chiar merită vizitat pentru că are informația prezentată într-un mod atractiv.

Am văzut că permit și accesul cu câini însoțitori ceea ce mi s-a părut un lucru extrem de bun. Cel mai tare m-a impresionat orașul în miniatură și mașinăria cu care căutau aur. În fiecare zonă a expoziției există un loc amenajat confortabil, cu canapele, unde te poți odihni sau poți viziona diverse filmulețe. Mi-au mai atras atenția și „tonomatele” care vorbeau limba nativilor și care te învățau expresii simple din limba acestora. Cam atât de la Bc Museum! Sper că v-am stârnit interesul!

Un bilet pentru adulți costa 22 de dolari fără acces la IMAX, iar cu acces la IMAX 32 de dolari. Expozițiile se întind pe două nivele și te poartă prin istoria veche și recentă a Columbiei Britanice. Muzeul dispune de un cinematograf IMAX unde din oră în oră poți viziona diverse documentare.
Mi-a plăcut foarte mult faptul că exponatele imită foarte bine realitatea, iar sunetul ambiental te face să te simți ca și cum ai fi în acele vremuri.

Vă pup, Andreea Finyak!