Bună, dragilor! Mi-a fost dor de voi! În ultima perioadă s-a cam pus praful pe blogul meu și pe rețelele sociale pe care le folosesc pentru că am avut o perioadă puțin mai stresantă cauzată de sesiune, daaaar în sfârșit, aceasta este gata așa că pot să îmi reiau nestingherită activitatea.

Pentru că după ce petreci aproape o lună printe cărți, conspecte, markere și încerci să înveți o grămadă de materie care ar fi trebuit învățată pe parcursul semestrului, ai nevoie de activități care să te relaxeze, după ce am dat ultimul examen am ales să merg să petrec două zile în Poiana Brașov unde pot spune că m-am distrat pe cinste și am făcut și mișcare.

Dacă vă hotărâți să poposiți aici pentru câteva zile la ski vă recomand să nu o faceți în week-end, deoarece este destul de aglomerat și va trebui să stați la niște cozi interminabile. În plus, înainte de a urca în stațiune ar fi bine să vă uitați să vedeți care este vremea. Eu am prins o zi superbă cu soare, dar și una cu ceață și pot spune că nu a fost foarte plăcut. Vă las aici un link unde puteți vedea care este starea vremii live (aici).

Ceea ce îmi place mie cel mai mult la această stațiune este faptul că are pârtii pentru toată lumea, așa că nu contează dacă abia ai pus schiurile în picioare sau ești profesionist. În Poiana Brașov veți găsi șapte pârtii și anume: Stadion, Bradul, Subteleferic, Kanzel, Drumul roșu, Sulinar și Lupului. Pe pârtia Bradul se poate schia și noaptea deoarece beneficiază de o instalație de nocturnă.

Pentru a putea urca este necesar să vă achiziționați o cartelă pe care să o încărcați cu puncte. Există mai multe tipuri de abonamente așa că vă las un link (aici). Tot aici găsiți numărul de puncte pe care trebuie să le dați pentru o urcare în funcție de instalația pe care doriți să o utilizați.

Ca zonă de relaxare recomand Cabana Postăvarul unde puteți mânca, bea ceva, asculta muzică sau pur și simplu să leneviți la soare pe șezlonguri. Cam acestea ar fi informațiile principale, starea părtiilor era bună când am fost eu, deși existau și zone cu gheață. Închirierea echipamentului de ski costă undeva în jur de 50 de lei. Dacă am ratat ceva, nu ezitați să mă întrebați!

Vă pup și sper să ne vedem în curând cu un nou articol din Liverpool!