Bună, dragilor! În primul rând vreau să vă urez tuturor „La mulți ani și să aveți un An Nou plin de realizări!”.

Chiar dacă au trecut câteva zile de la petrecerea de revelion și eu am mers pregătită și determinată să scriu articolul acesta în prima zi a noului an, nu mi-a prea ieșit pasiența, deoarece am petrecut până în zori. Abia ieri am reușit să descarc pozele și astăzi să le editez.

Noaptea dintre ani a fost una cu adevărat efervescentă și cu siguranță de neuitat. Restaurantul Hotelului Diamond este extrem de elegant, sala a fost decorată festiv cu sfeșnice glam, dar și cu lumini ambientale violete care făceau ca atmosfera să fie una caldă și primitoare. Terasa are accente rustice și o priveliste minunată către Lacul Cinciș.

Invitații au început să se strângă undeva pe la ora 20,00, iar la 20,30 distracția era în toi! Mi-a plăcut foarte mult că oamenii s-au distrat și au început să danseze chiar de la începutul serii! Muzica a fost asigurată de Edison CoraDj Gabi Oprea și Alin de la Orășite, așa că a fost pentru toate gusturile. Ringul de dans a fost arhi-plin până în zorii zilei și indiferent de vârstă lumea s-a simțit bine.

Primul moment de respiro a fost la miezul nopții când a sosit tortul festiv, când s-au împărțit paharele cu șampanie și au început să curgă urările. Toată lumea a ieșit pe terasa restaurantului să admire focul de artificii, după care s-a revenit la dans și la degustarea preparatelor delicioase.

Porțiile de mancare au fost uriașe și foarte gustoase, am reușit să gust din fiecare câte puțin, dar era imposibil să mănânci tot, iar băutura a fost la discreție și de cea mai bună calitate.

Eu m-am simțit foarte bine, am dansat până la șase și jumătate dimineața când deja nu îmi mai simțeam picioarele. :))) Recomand Hotelul Diamond din Cinciș atât pentru petrecera unui week-end sau a unei vacanțe cât și pentru petrecerea revelionului.

Photo credits: Alin Nuț.

Voi cum ați petrecut trecerea dintre ani?