Soarele stralucește mai ceva ca într-o zi de vară, cerul e de un albastru imaculat și e zi liberă! Ce poate fi mai frumos de atât? Deși e abia 1 Mai vremea îmi permite o escapadă la piscină, iar eu sunt o împătimită a statului la soare și a bălăcitului.

Nu mai stau mult pe gânduri și decum deschid ochii îmbrac costumul de baie și dau o fugă în unul dintre locurile mele preferate din Deva, la Conacul Archia. Am avut un noroc uriaș că vremea a fost neobișnuit de caldă și că s-a dat startul sezonului chiar în această mini-vacanță.

Probabil vă întrebați ce îmi place la acest loc? Ei bine, am o întreagă serie de motive.

1.E un loc perfect în care să te relaxezi. De cele mai multe ori nu e aglomerat sau chiar dacă sunt toate șezlongurile ocupate, având un număr limitat de locuri, ai intimitate. Este bine ca înainte să porniți spre piscină să faceți o rezervare telefonică.

2. Apa din piscină e mereu foarte, foarte curată.

3. E o oază de verdeață, aproape de oraș, dar care asigură confortul zilelor noastre.

4. Personalul e respectuos, extrem de amabil și atent la nevoile clienților.

5. Au o gamă foarte largă de preparate și băuturi  din care poți alege. Gustul și design-ul acestora este unul deosebit, iar restaurantul are un aer boem.

6. Muzica nu are un volum deranjant și îmbină atât melodii noi, cât și retro, deoarece este o locație potrivită pentru toate categoriile de vârstă.

7. Au niște umbrele uriașe sub care te poți retrage dacă nu îți mai dorești să stai la soare.

8. Dacă te plictisești doar să stai la piscină poți opta pentru una dintre celelalte activități oferite de locație cum ar fi: echitația sau plimbările. 

9. Nu trebuie să ai grija prosopului, deoarece primești unul atunci când intri la piscină.

10. E un loc unde poți realiza niște fotografii superbe.

Sper că v-am convins, iar dacă ajungeți la Deva, Conacul Archia să fie unul dintre locurile pe care să le vizitați! Pentru voi care este cel mai important lucru atunci când alegeți să mergeți la piscină? Aștept răspunsurile voastre în comentarii!

Fotografiile din acest articol sunt realizate cu Huawei P20 Pro de care deocamdată pot spune că sunt extrem de mulțumită. După ce o să îl folosesc o perioadă mai lungă de timp o să revin cu un review complet al acestuia.

Photo credits: Alin Nuț