Dacă mă întrebi cum arată paradisul aș fi tentată să spun că la fel ca Queen Elizabeth Park.
Pentru voi cum arata paradisul?

Aceasta atracție turistică se întinde pe o suprafață de 130 de acri(am incercat sa convertesc în m pătrați, dar era o cifra greu de citit 😂) și este acoperită de plante și arbori foarte diverși. Este o încântare și o relaxare sa te plimbi pe aleile înțesate de flori mai ales datorită faptului că acestea sunt schimbate în fiecare anotimp, oferindu-i parcului o înfățișare cameleonică.

Chiar la intrare ești întâmpinat de un lac unde stau foarte multe rațe și gâște sălbatice, dar care sunt obișnuite cu turistii și cu care îți poți face niște poze minunate.

Încet, încet străduțele te conduc spre cupola care străjuiește parcul și care adăpostește o grădină tropicală extraordinară cu diferite specii de papagali si păsări exotice foarte colorate. Plimbarea prin parc este gratuită, iar dacă vrei să vizitezi Bloedel Conservatory (nu îl ratati) prețurile variază în funcție de vârstă, un bilet pentru adulți constând cam 6 dolari.

O problemă pe care am identificat-o aici ar fi faptul că stau destul de prost la capitolul suveniruri(nu prea au nimic reprezentativ). Nu departe de acest paradis exotic poți face niste poze care îți taie răsuflarea (dacă ai norocul să prinzi o zi senină) cu celebrele statui din bronz și cu panorama orașului pe fundal.

Voi ati vizitat Queen Elizabeth Park? Ce v-a impresionat?

Vă pup, Andreea Finyak!