Pentru că sărbatorile de iarnă ne bat la ușă, astăzi m-am decis să împărtășesc cu voi câteva impresii despre Târgul de Crăciun din București. Dacă locuiți în capitală sau dacă sunteți doar în trecere cu siguranță acest loc este unul pe care nu trebuie să îl ratați.

Târgul se află în Piața Constituției și este deschis până în 27 decembrie, așa că dacă nu ați ajuns pe aici mai aveți câteva zile la dispoziție să o faceți. Programul de vizitare este între orele 10,00 – 22,00 și oferă o gamă diversă de activități pentru toată familia.

Atracțiile principale sunt cu siguranță Casa lui Moș Craciun, patinoarul și caruselul. La patinoar accesul este gratuit, dar trebuie să vă înarmați cu răbdare pentru că veți avea de așteptat la rând destul de mult. Decorațiunile sunt frumoase, la căsuțe găsești tot felul de produse tradiționale, cadouri și există și o zonă unde este chiar și mâncare gătită.

Seara este o aglomerație destul de mare, deoarece sunt concerte care strâng foarte mulți spectatori și îți este aproape imposibil să îți faci vreo poză sau să îți cumperi ceva, asta în cazul în care nu te deranjează să aștepți o ora, două pentru un vin fiert sau mai știu eu ce. Dacă vă doriți așa ceva vă recomand să mergeți cât mai aproape de închiderea târgului pentru că altfel o să plecați cu nervii întinși la maxim.

Per total Târgul de Craciun din București e frumos decorat, îți oferă multe posibilități în care să îți petreci timpul și găsești multe cadori drăguțe, dar ar mai fi puțin de lucru la diminuarea cozilor și îmbulzelii generalizate.

Voi ați fost în târg? Cum vi s-a părut?