Hello, dears! Sunt putin data peste cap cu noul fus orar, dar încerc să mă adaptez și să și postez în același timp. 😋

Astăzi am făcut o vizită în Stanley Park unde am prins un apus de soare superb și bineînțeles am așteptat cu nerăbdare înserarea pentru a surprinde orașul revărsându-și reflexiile colorate pe apa Oceanului Pacific. Din păcate din cazua incendiilor de vegetație din zonă orașul era acoperit de un fum destul de dens, iar priveliștea nu era una foarte clară, dar și în aceste condiții prima impresie despre Vancouver a fost una de neuitat.

Explorarea parcului a început de la far și a continuat pe faleza oceanului până la toteme. Trebuie să vă spun că parcul este o prelungire a orașului Vancouver, o insula cu verdeață și arbori seculari care permit o vedere de ansamblu asupra acestei metropole.

Parcul poate fi bătut la pas(cum am preferat si noi) sau poți opta pentru plimbări cu bicicleta sau cu rolele. De pe faleză am plecat spre cel mai înalt punct al parcului care ofera o panorama asupra Vancouverului de Nord. Pot spune ca este locul perfect pentru a petrece o dupa-amiaza alături de prieteni dragi și că mi-am amintit de plimbările pe care le făceam în copilărie în Parcul dendrologic de la Simeria acum 12 ani. Mulțumim pentru timpul de calitate pe care l-am petrecut aici Sorina, Voica si Sorin!

Voi ați vizitat Stanley Park? Ce v-a plăcut cel mai mult aici?

Vă pup, Andreea Finyak!