Dacă ajungeți pe Insula Vancouver trebuie neaparat sa vizitati The Butchart Gardens. Aceasta grădină botanică se întinde pe o suprafață de 22 de hectare si adăpostește milioane de specii de flori, plante si arbuști care sunt organizate în cinci gradini: Sunken, Japoneză, de trandafiri, Italiană si Mediteraneană.

Biletul de intrare pentru adulți costă 33 de dolari. Plantele care acoperă acest loc au fost adunate si aclimatizate de-a lungul vremii de familia Butchart. Si astazi grădină este administrată si apartine aceleiași familii, iar in anul 2004, la 100 de ani de la deschidere, a fost declarată sit istoric al Canadei. 

Mie mi-a plăcut cel mai mult grădină italiană pentru că plantele erau foarte viu colorate, iar clădirile care o imprejmuiesc aduc un aer al acelei tari. Mi s-a parut foarte interesant si faptul că plantele au fost aduse de familia Butchart din călătoriile pe care le-au făcut!
Va doresc vizionare plăcută la poze si astept intrebarile voastre!

Acest obiectiv turistic se poate vizita întregul an si ofera priveliști senzaționale chiar si in anotimpul rece. Aici puteti gasi diverse restaurante si gelatălerii care folosesc in prepararea produselor plante din propria producție. Pe lângă acest lucru, la magazinul de suveniruri găsiți si seminte pe care le puteti planta pentru a pastra vie amintirea acestui loc de vis.

Vă pup, Andreea Finyak!