Oceanul Pacific, bușteni, soarele înghițit de întinderea de apă sunt doar câteva dintre minunatiile pe are le puteți vedea dacă ajungeți Iona Beach. Aceasta plaja sălbatică iti ofera posibilitatea de a te plimba pe un dig de 5 km care desparte oceanul în două părti și care iti da senzația că te afli în mijlocul acestuia.

Este un loc extrem de liniștit în care auzi doar valurile care se lovesc încetișor de o parte și de alta a digului si poti admira din cand in cand cum avioanele din aeroportul internațional, situat în apropiere, se pierd în văzduh.

Dacă mai faci câțiva pași în partea opusă digului ajungi la plaja cu nisip, dar care este total diferită de ceea ce noi numim plaja, deoarece pana la apă există un culoar pe care poti merge fără să îți intre nisipul în papuci si oriunde întorci capul vezi bușteni aduși de ocean în forme care din care mai variate. 

Pentru ca mi-am dorit să văd cum este apa ocenului m-am descaltat si m-am plimbat de-a lungul malului. Am nimerit o zi in care apa a fost extrem de caldă, dar în acelasi timp destul de mâloasă și plina de alge.

M-a impresionat foarte tare faptul că pe această plajă sălbatică există un loc unde poți face duș si o toaletă extrem de curată.
Cam asta a fost prima mea întâlnire cu Oceanul Pacific!

Vă pup, Andreea Finyak!