Bună, dragilor! Astăzi o să vă povestesc despre Vancouver Aquarium, un obiectiv turistic drăguț și foarte îndrăgit de copii. Acvariul adăpostește o diversitate foarte mare de specii de pești și animale acvatice (peste 50.000).

Acesta este compus din 5 zone: Amazon, Tropice, Pacific Canada, zona din aer liber si zona cu broaște. Pe lângă ele mai găsești un loc de joacă pentru copii, un cinematograf 4D (care era închis din păcate când am fost eu) și o cafenea unde servesc și gustări. Chiar dacă poți vedea de la balene la pești mai mici de 1cm pe mine cel mai mult m-au impresionat meduzele pentru că erau foarte colorate și grațioase. Cel mai interesant lucru mi s-a părut că animalele care erau în bazinele de afara puteau fi admirate atât de deasupra apei, dar puteai și să cobori și să le vezi cum înoată în bazin. 

Nu mi-a plăcut că era destul de aglomerat și era galagie, iar copii stăteau lipiți de acvarii și trebuia să aștepți ca să poți vedea ceva. Nu recomand acest loc celor care vor să se relaxeze, în schimb dacă mergeți cu copii în vacanță trebuie neapărat să ajungeți pe aici.
Un alt lucru care îmi place și cred că ar trebui aplicat și la noi este faptul că nu poți ieși din obiectivele turistice fără să treci prin magazinul de suveniruri.

Vă pup, Andreea Finyak!