Hello, dragilor! Am cam lipsit din spațiul virtual ultimele două zile pentru că am făcut o excursie pe Insula Vancouver și nu am avut internet. Așadar, ca să ajungem în „miezul problemei” a trebuit să ne îmbarcăm cu mașina pe un feribot care ducea până la insulă. Pentru mine a fost prima experiență de acest gen, dar pot să spun că mi-a plăcut, totul este foarte organizat și mașinile sunt foarte în siguranță.

Dacă ajungeți în această parte a Canadei nu ratați să faceți plimbări pe străduțele cochete, și să vizitați Royal BC Museum și The Butchart Gardens. Un alt loc pe care trebuie neapărat să îl bateți la pas ar fi Chinatown, deoarece este cea mai veche așezare de acest tip din Canada și aici puteți găsi foarte multe produse și suveniruri tradiționale. Care a fost obiectivul vostru turistic preferat din Victoria?

Dacă ajungeți în această parte a Canadei nu ratați să faceți plimbări pe străduțele cochete, și să vizitați Royal BC Museum și The Butchart Gardens. Un alt loc pe care trebuie neapărat să îl bateți la pas ar fi Chinatown, deoarece este cea mai veche așezare de acest tip din Canada și aici puteți găsi foarte multe produse și suveniruri tradiționale. Care a fost obiectivul vostru turistic preferat din Victoria?

După ce ne-am debarcat  am pornit mai departe spre orașul Victoria. Acesta oferă priveliști spectaculoase atât ziua, cât și noaptea. Victoria reprezintă capitala Columbiei Britanice și nivelul de trai de aici se încadrează în primele 20 de orașe ale lumii. Este a șaptea așezare ca densitate a populației din nordul Americii și te surprinde prin stilul arhitectural foarte diferit, majoritatea clădirilor fiind construite în stil neo-baroc. El a primit numele după regina Marii Britanii, aceasta având o statuie chiar în fața parlamentului.

Călătoria a durat cam o oră și jumătate, iar peisajele pe care le vezi sunt extraordinare. Feribotul are 7 etaje, 5 pentru mașini, autobuze sau camioane și două pentru pasageri. Deci, poți opta să stai în partea închisă unde sunt și restaurante și câteva tonomate cu sucuri și snack-uri sau pe punte unde poti simți briza oceanului și poți realiza niște poze superbe. Aici sunt amenajate atât spații unde poți mânca, privi împrejurările, cât și spații pentru fumători.