Hello, dragilor! Weekend-ul asta am cam absentat cu articolele pentru că am fost plecată de dimineața până seara în niște locuri superbe, dar fiind luni revin cu forțe proaspete și cu povești noi.

Unul dintre locurile pe care le-am vizitat și despre care o să vă povestesc astăzi este stațiunea montană Whistler. Aici au avut loc Jocurile Olimpice de iarnă în 2010. Este un loc care oferă posibilități de distracție și de petrecere a timpului liber atât vara, cât și iarna. La baza muntelui găsiți un orășel superb cu o arhitectură deosebită de cea a așezărilor de prin zonă. Străduțele sunt înțesate de magazine, baruri și restaurante, dar și de artiști locali care întrețin atmosfera. 

Dacă sunteți împătimiți ai ciclismului este un loc pe care cu siguranță nu trebuie să îl ratați. Whistler este de asemenea și una dintre cele mai vestite destinații de ski din vestul Canadei.
Dacă ajungeți pe aici și aveți suficient timp puteți urca și cu peak to peak gondola din care puteți admira niste peisaje care vă taie răsuflarea.

Voi mergeți la munte vara? Care e stațiunea voastră preferată?

Vă pup, Andreea Finyak!